Vinificatia din zilele noastre este plina de provocari. Evenimentele meteorologice extreme, conditiile de crestere mai dificile si concurenta in crestere necesita sa fiti mai informat. Cu OenoFoss Go puteti efectua analize rapide ale parametrilor cheie de calitate, permitandu-va sa ganditi si sa actionati imediat pentru a va imbunatati afacerea. Obtineti rezultatele dorite in mai putin de trei minute.
Date decisive privind strugurii si vinul in mai putin de trei minute
Testele cheie pentru vin si must trebuie sa contina un total de opt parametri care va ofera instantaneu informatiile de care aveti nevoie in orice etapa a vinificatiei. Datele fiabile si frecvente promoveaza o abordare mai agila a productiei de vin.
Analizor de vin „Out of the box” usor de utilizat
Startul este simplu datorita unui program de initiere usor de urmat. Testele sunt efectuate prin simpla apasare a unui buton, iar programele „curate” de rutina sunt usor de selectat si rulat pentru o functionalitate optima in timp.
Pachet accesibil cu recuperarea rapida a investitiei
Analiza nelimitata si cost previzibil.
Cu cat testati mai mult, cu atat costul per proba este mai mic si cu atat mai multe cunostinte valoroase puteti obtine pentru aceiasi bani.
Costuri de functionare reduse: nu este nevoie de reactivi sau consumabile scumpe.
Costurile de functionare sunt previzibile cu optiunile de service la distanta.
Unde puteti analiza
Oriunde in crama asigurand un mediu stabil, fara vibratii
Tipuri de probe
Vin si must din struguri finit
Parametri
Vin finit: Etanol, glucoza / fructoza, acid malic, aciditate totala, aciditate volatila.
Must de struguri: continut total de zahar (° Brix), acid malic, aciditate totala, azot asimilabil de drojdie (YAN).
Timp de analiza
Sub 3 minute
Tehnologie
Tehnologie FTIR pentru analiza vinului
Cum sa incepeti
Verificati accesul la sursa de alimentare si la internet. Urmati ghidul de autoinstalare. Obtineti asistenta de la distanta.
Caracteristici |
Specificatii |
Timp de analiza |
Mai putin de 3 min |
Timp incalzire instrument |
2 ore |
Nivel de zgomot |
< 70 db (A) |
Prelevarea de probe |
Volumul probelor |
5 ml |
Pregatirea unei probe |
Decantarea si degazarea sunt necesare. Dimensiunea particulelor mai mica de 10 µm.
Decantarea prin filtrare sau centrifugare. Eliminarea gazelor prin agitare in recipient inchis. |
Temperatura probei |
15-25 °C. (Adaptati temperatura probei in intervalul 15 -25 °C)
|
Intretinere |
Curatare
|
Automat si programabil
|
Test
|
Automat, integrat. Optiune de autotestare
|
Optiuni |
Calibrari |
FOSS ofera calibrari gata de utilizare - consultati tabelul de aplicatii de mai sus
|
Cerinte de instalare |
Alimentare electrica |
(100 la 240V) V - 50/60 Hz |
Consum de energie |
12V, 5A, - 60 W
|
Temperatura ambientala |
15-25 °C |
Umiditate ambientala |
< 80 %RH |
Concentratie CO2 in aer |
< 2000 ppm |
Greutate |
11 kg (Inclusiv lichid de Zero si lichid curatare) |
Dimensiuni (h x l x L) |
285 x 345 x 280 mm |
Mediu de lucru |
Pentru cele mai bune performante, amplasati instrumentul pe o suprafata stabila,
departe de vibratiile excesive si continue. |
Completeaza formularul de cerere oferta pentru a descarca brosura produsului