Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

DECLARATIA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Scopul politicii de confidentialitate

SERVITECH EXPRES SRL cu sediul in Bucuresti, sector 3, Str. Rotunda nr. 4, Bl. Y1A, Sc.A, ap. 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/8249/26.04.2007, CIF RO21639083, isi propune sa fie un partener responsabil si de incredere pentru clientii si partenerii de afaceri.

Ne asiguram ca datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti sunt prelucrate si gestionate cat mai sigur posibil, respectand drepturile individuale la confidentialitate, precum si legile aplicabile privind confidentialitatea datelor, protectia datelor si securitatea datelor.

Acest document va ofera o imagine de ansamblu asupra principiilor care se aplica in cadrul companiei SERVITECH EXPRES SRL in ceea ce priveste colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal.
Scopul  acestui document este sa va informeze cu privire la cum utilizam datele cu caracter personal pe care le colectam direct sau indirect prin operatiuni de furnizare de servicii si produse.

Cuprins:

 1. Cum obtinem datele cu caracter personal si cum le folosim:
  I. Datele cu caracter personal pe care ni le furnizati
  II. Datele cu caracter personal pe care le obtinem prin comercializarea de servicii si produse

2. Modalitati de protejare a datelor cu caracter personal

3. Durata mentinerii datelor cu caracter personal

4. Folosirea datelor cu caracter personal

5. Aplicarea si supravegherea

6. Dreptul de a depune o plangere

7. Cum sa contactati SERVITECH EXPRES SRL

8. Modificari aduse acestei politici de confidentialitate

 1. Datele cu caracter personal:In aceast document, „date cu caracter personal” inseamna „informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila” fiind „una care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin nume, prenume, adresa, e-mail, telefon, semnatura, informatii financiare, informatii solicitate de autoritati specifice furnizarii de servicii si produse, informatii din monitorizare cu date de localizare sau a unor trasaturi specifice identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, mentale, economice, culturale sau sociale ”.

  Cum obtinem datele cu caracter personal si cum le folosim
  -Vizitand website -ul nostru
  -Folositi produsele si serviciile noastre
  -Contactand compania SERVITECH EXPRES SRL si personalul acesteia
  -Participand sau inregistrandu-va sa participati la evenimentele noastre (inclusiv evenimente online) sau la alte evenimente organizate de SERVITECH EXPRES SRL
  -Completand voluntar sondaje ale clientilor sau participand la concursuri
  -Oferind feedback
  -Furnizand produse sau servicii catre SERVITECH EXPRES SRL
  -Daca ati trimis solicitari sa lucrati pentru SERVITECH EXPRES SRL sau sunteti angajati in prezent sau fosti angajati ai SERVITECH EXPRES SRL sau ati contactat o companie de recrutare care lucreaza cu SERVITECH EXPRES SRL

Datele cu caracter personal se incadreaza in urmatoarele grupuri de informatii:

 • Date de identitate, care pot include numele de familie, prenumele, numele de utilizator sau un identificator similar si functia din cadrul companiei.
 • Date de contact, care pot include adresa dumneavoastra de e-mail, adresa postala si numarul (numerele) de telefon.
 • Date tehnice, care pot include IP -ul dispozitivului folosit, datele dumneavoastra de conectare, tipul si versiunea browser-ului, setarea orei si locatia pe Glob, tipurile si versiunile de plug-in-uri ale browser-ului, sistemul de operare si a platformei folosite precum si alte tehnologii de pe dispozitivele pe care le utilizati pentru a accesa website-ul nostru.i) Datele personale furnizate de dumneavoastra

Utilizarea produselor si serviciilor noastre

SERVITECH EXPRES SRL colecteaza date personale de la dumneavoastra (date de identitate si date de contact) atunci cand utilizati produsele sau serviciile noastre. Vom folosi aceste date personale astfel:

 • Pentru a indeplini obligatiile care reies din utilizarea produselor si serviciilor noastre. In acest scop, baza legala pentru prelucrarea datelor dumneavoastre personale va fi mentionata in scris, conform contractului incheiat intre cele 2 parti. In acest sens, va rugam sa retineti ca SERVITECH EXPRES SRL foloseste terte parti pentru procesarea platilor. Acest intermediar este doar o veriga in lantul de distributie iar tertilor nu li se permite sa stocheze, sa pastreze sau sa foloseasca informatiile furnizate, cu exceptia scopului unic al procesarii platilor.
 • Pentru a furniza, intretine, proteja si imbunatati produsele si serviciile noastre si pentru a dezvolta altele noi.
 • Pentru a va trimite comunicari personalizate, pe care le-ati solicitat sau care va pot interesa. Aceasta poate include informatii despre seminarii web, evenimente, sondaje si stiri din industrie, precum si despre dezvoltarea produselor si serviciilor. In acest scop,baza legala pentru prelucrarea datelor dumneavoastre personale va fi „interesul legitim”.

Persoanele care ne contacteaza

SERVITECH EXPRES SRL colecteaza date personale de la dumneavoastra (date de identitate si date de contact) atunci cand ne contactati in legatura cu produsele sau serviciile noastre, va inregistrati pentru buletinul nostru informativ (newsletter), participati la promotii sau oferiti feedback. Vom folosi aceste date personale astfel:

 • Pentru a ajuta la rezolvarea oricaror probleme cu care va puteti confrunta. In acest scop, baza legala pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale va fi mentionata contractual.
 • Pentru a va trimite comunicari personalizate, pe care le-ati solicitat sau care va pot interesa. Aceasta poate include informatii despre seminarii web, evenimente, sondaje si stiri din industrie, precum si despre dezvoltarea produselor si serviciilor. Baza legala pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale in acest scop va fi „interesul legitim”.
 • Pentru a va trimite comunicari personalizate, pe care le-ati solicitat sau care va pot interesa. Aceasta poate include informatii despre seminarii web, evenimente, sondaje si noutati din industrie, precum si despre dezvoltarea produselor si serviciilor. In acest scop, baza legala pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale va fi „interesul legitim”.

Va rugam sa retineti ca SERVITECH EXPRES SRL se opune puternic trimiterii de emailuri nesolicitate si ca nu trimite emailuri de tip Spam.

Participantii sau cei care solicita sa participa la evenimentele noastre (inclusiv evenimente online) sau la alte evenimente la care participa SERVITECH EXPRES SRL:

SERVITECH EXPRES SRL colecteaza date personale de la dumneavoastra (date de identitate si date de contact) cand participati sau va inregistrati la evenimentele noastre sau la alte evenimente la care participa SERVITECH EXPRES SRL. Vom folosi aceste date personale astfel:

 • Pentru a indeplini obligatiile care decurg din participarea sau inregistrarea la evenimentul nostru sau la alte evenimente la care participa SERVITECH EXPRES SRL. Baza legala pentru prelucrarea datelor dumnavoastra cu caracter personal in acest scop va fi „interes legitim”, deoarece acest lucru va permite SERVITECH EXPRES SRL sa gestioneze si sa livreze evenimente pe teme solicitate de dumneavoastra.
 • Pentru a va trimite comunicari personalizate, pe care le-ati solicitat sau care va pot interesa. Aceasta poate include informatii despre seminarii web, evenimente, sondaje si stiri din industrie, precum si despre dezvoltarea produselor si serviciilor. Baza legala pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale in acest scop va fi „interesul legitim”.

Persoanele care completeaza sondaje sau participa la promotii lansate de SERVITECH EXPRES SRL

SERVITECH EXPRES SRL colecteaza date personale de la dumneavoastra (date de identitate si date de contact) atunci cand completati formularele pe care le-am publicat. Vom folosi aceste date personale astfel:

 • Pentru a va trimite comunicari personalizate, pe care le-ati solicitat sau care va pot interesa. Aceasta poate include informatii despre seminarii web, evenimente, sondaje si stiri din industrie, precum si despre dezvoltarea produselor si serviciilor noastre. Baza legala pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale in acest scop va fi „interesul legitim”.

Companii care furnizeaza produse sau servicii catre SERVITECH EXPRES SRL:

SERVITECH EXPRES SRL colecteaza date personale de la dumneavoastra (date de identitate si date de contact) atunci cand furnizati produse sau servicii catre SERVITECH EXPRES SRL. Vom folosi aceste date personale astfel:

 • Pentru a indeplini obligatiile care decurg din faptul ca ne furnizati produse sau servicii. Baza legala pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale in acest scop va fi „necesitatea contractuala”.

Persoane fizice care sunt in prezent angajate sau sunt fosti angajati ai SERVITECH EXPRES SRL sau care au fost contractati sa lucreze pentru sau in numele SERVITECH EXPRES SRL:

SERVITECH EXPRES SRL colecteaza date cu caracter personal de la dumneavoastra atunci cand lucrati pentru SERVITECH EXPRES SRL, inclusiv nume, prenume, nume de utilizator, adresa de email, adresa postala, numar de telefon, data nasterii, CNP, detalii bancare, numar de asigurare de sanatate in sistem public, date de contact de urgenta si numele, prenumele si data nasterii copiilor (in scopul acoperirii asigurarilor in sistemul public de sanatate). Vi s-au dat informatii corecte in momentul colectarii acestor date si se regasesc in documentatia furnizata la angajare. Baza legala pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest sens este:
–     „nevoia contractuala” pentru a ne permite sa angajam, sa platim si sa gestionam munca dumneavoastra.
–       „interese vitale” in cazul unor situatii de urgenta (o chestiune de viata sau de moarte) atunci cand vom utiliza datele dumneavoastra de contact de urgenta.

 • „respectarea obligatiilor legale” pentru a ne permite sa respectam legile fiscale, de munca si de sanatate si securitate aplicabile.ii) Datele cu caracter personal furnizate de catre terti

Vizitatorii website-ului nostru:

Pe masura ce interactionati cu website-ul nostru, putem colecta automat date tehnice despre echipamentele dumneavoastra si actiunile de navigare pe wesite. Colectam aceste date personale utilizand cookie-uri, jurnale de server si alte tehnologii similare. Va rugam sa consultati politica noastra privind cookie-urile pentru detalii suplimentare.

Folosim traficul website-ului si informatiile vizitatorilor pentru a analiza tendintele pietei, pentru a ajuta la diagnosticarea problemelor cu serverele noastre, pentru a monitoriza traficul / utilizarea pentru a oferi un serviciu mai bun si pentru a ne imbunatati intelegerea utilizarii website-ului companiei si pentru a determina ce servicii si produse SERVITECH EXPRES SRL sunt cele mai populare. Datele sunt, de asemenea, utilizate pentru a furniza continut personalizat si publicitate in cadrul website-ului companiei catre persoanele al caror comportament indica faptul ca sunt interesati de un anumit domeniu, produs sau serviciu. Baza legala pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale in acest scop va fi „interesul legitim”.

 1. Cum va protejam datele personale

SERVITECH EXPRES SRL se angajeaza sa protejeze securitatea datelor dumneavoastra personale. Astfel, am pus in aplicare masuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea, utilizarea sau accesarea accidentala a datelor dumneavoastra personale in mod neautorizat, modificate sau dezvaluite:

Folosim numai parteneri de gazduire si furnizori autorizati pentru servicii software precum email, CRM, sondaje etc.

Atunci cand folosim parteneri de consultanta pentru a ne sprijini afacerea, ne asiguram ca angajamentele lor contractuale includ respectarea legislatiei aplicabile privind datele si ca pastreaza siguranta si confidentialitatea oricaror date ale clientilor la care ar putea avea acces.

Nu impartasim datele dumneavoastra cu nicio alta entitate decat furnizorii descrisi mai sus. Prin urmare, nu comercializam niciodata datele dumneavoastra.

In plus fata de cele de mai sus mentionate, limitam accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal acelor angajati, agenti, contractori si alti terti cu care colaboram si carora le sunt utile in exercitarea contractului cu SERVITECH EXPRES SRL. Acestia vor prelucra datele dumneavoastra personale conform instructiunile noastre si sunt supusi unei obligatii de confidentialitate. In plus, am instituit proceduri pentru a face fata oricarei suspiciuni de incalcare a datelor cu caracter personal si, atunci cand este cazul, va vom informa cu privire la incalcarea drepturilor dumneavoastra stabilite prin lege.

Exista posibilitatea trasferarii datelor dumneavoastra cu caracter personal in cadrul UE / SEE catre terti, furnizori de servicii si produse, atat in ​​interiorul, cat si in afara UE / SEE, in conformitate cu Directiva Parlamentului European nr. 2016/679 (GDPR).

 1. Cat timp vom pastra datele dumneavoastra personale

Vom pastra si prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat timp cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care le-am colectat, inclusiv in scopul indeplinirii oricaror cerinte legale, contabile sau de raportare conform legislatiei in vigoare. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra personale vor fi sterse din toate sistemele.

Daca ati consimtit sa primiti informari in scop de marketing, puteti renunta la acest lucru la o data ulterioara si datele dumneavoastra vor fi astfel sterse.

 1. Gestionarea si controlul datelor

Ne asiguram ca detineti controlul asupra modului in care datele dumneavoastra personale sunt utilizate si prelucrate. Puteti revizui, edita sau sterge datele personale cu titlu gratuit, contactandu-ne direct folosind informatiile din pagina de contact de pe website-ul companiei.

In orice moment, drepturile dumneavoastra cu privire la datele personale sunt:

 • Sa solicitati acces: puteti solicita gratuit informatiicu privire la datele personale pe care le detinem despre dumneavoastra
 • Sa solicitati corectarea. Puteti solicita gratuit corectarea datelor dumneavoastra personale si vom actualiza detaliile si va vom informa la finalizarea acestui proces.
 • Va puteti opune prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal si vom opri prelucrarea acestora in mod gratuit, odata ce nu mai sunt necesare pentru indeplinirea obligatiilor contractuale sau legale.
 • Va puteti opune primirii de comunicari in scop de marketing de la noi si vom opri toate comunicarile, in mod gratuit.
 • Puteti solicita stergerea gratuita a datelor dumneavoastra personale, odata ce nu mai sunt necesare pentru indeplinirea obligatiilor contractuale sau legale.
 1. Punerea in aplicare si supravegherea

Am stabilit proceduri pentru respectarea acestei politici de confidentialitate si efectuam o autoevaluare anuala pentru a verifica daca se aplica practicile noastre de confidentialitate conform celor stabilite in prezenta politica de confidentialitate.

 1. Dreptul dumneavoastra de a depune o plangere

Aveti dreptul sa depuneti o reclamatie la agentia locala de protectie a datelor. In Romania, aceasta este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal: https://www.dataprotection.ro/

 1. Cum sa contactati SERVITECH EXPRES SRL

Suntem incantati sa primim comentariile si intrebarile cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau cu privire la practicile de confidentialitate ale SERVITECH EXPRES SRL . Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati prin intermediul datelor de contact pe care le regasiti pe pagina de contact a site-ului companiei si care sunt redate mai jos:

Email:                 contact@servitechexpres.ro

Adresa de corespondenta:
SERVITECH EXPRES SRL
Strada Eftimie Murgu, bl.D1, Sc. B, Ap.7
Brasov
Romania
Telefon:  +40 744433283

 1. Modificari la aceasta politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica prezenta politica de confidentialitate si vom introduce actualizarile pe aceasta pagina web. Politica noastra de confidentialitate a fost actualizata ultima data la 18 noiembrie 2020, iar versiunile anterioare pot fi obtinute contactandu-ne.

Acest site folosește cookies pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare. Mai multe detalii gasiti pe pagina Politica de confidentialitate si Utilizare cookies. Pentru a accepta cookie-urile de pe acest site, apasati pe butonul "Sunt de acord" sau continuati navigarea pe site.
Telefon WhatsApp
Contact rapid