Desi perceptia senzoriala va ramane intotdeauna in centrul productiei de vin, analiza rapida a calitatii vinului adauga o perspectiva valoroasa pentru imbunatatirea atat a calitatii, cat și a afacerii.
Date de incredere de la vie pana in sticla
Testele rapide si fiabile sunt compatibile cu standardul industrial WineScan™. Puteti trece cu usurinta de la suc de struguri (must), must in fermentatie și vin finit fara a risca performanta. In plus, instrumentul se ajusteaza automat pentru compensarea uzurii.
Analiza pe pilot automat
Angajarea de personal temporar in perioade aglomerate poate ridica ingrijorari legate de calitatea datelor. De aceea, operarea este sigura și ușoara pentru oricine, fara a fi necesara degazificarea probelor, cum ar fi în cazul vinurilor spumante.
Tehnologie pregatita pentru viitor in crama de maine
Gama unica de pachete de analiza pentru OenoFoss™ 2 va permite sa incepeti cu un numar mic de parametri și sa adaugati altii pe masura ce aveti nevoie de ei. OenoFoss 2 este, de asemenea, compatibil cu tehnologia inteligenta pentru a oferi niveluri fara precedent de suport, asigurand în acelasi timp ca datele valoroase de analiza sunt intotdeauna in conditii de siguranta, usor de urmarit și accesat și partajat.
Unde puteti efectua analizele
In crama sau in laborator.
Ce puteti analiza
Must, must in fermentatie, vin finit si vin spumant.
Parametri
Alcool, pH, zaharuri, acid malic, acid lactic, acid tartric si multi altii, in functie de cerintele specifice ale fiecarei crame.
Timp de analiza
Mai putin de 2 minute.
Principiu
Spectroscopie in infrarosu cu transformata Fourier (FTIR).
Caracteristici |
Specificatii |
Timp de analiza |
Mai putin de 1,5 minute pentru vinul finit si must, mai putin de 3,5 minute pentru must in fermentație si vin spumant. |
Nivel de zgomot |
< 70 db (A) |
Prelevarea de probe |
Volumul probelor |
6-10 ml |
Pregatirea unei probe |
Necesita limpezire. Limpezirea se realizeaza prin filtrare sau centrifugare. Dimensiunea particulelor trebuie sa fie mai mica de 25 μm. |
Temperatura probei |
15-25 °C.
|
Intretinere |
Curatare
|
Automata si programabila
|
Testare
|
Automat, integrat. Optiune pentru auto-testare
|
Optiuni |
Calibrari |
FOSS ofera calibrari gata de utilizare
|
Cerinte de instalare |
Alimentare electrica |
(100 la 240V) V - 50/60 Hz |
Consum de energie |
12V, 5A, - 60 W
|
Temperatura ambientala |
15-25 °C |
Umiditate ambientala |
< 80 %RH |
Concentratie CO2 |
< 2000 ppm |
Greutate |
11 kg (Inclusiv lichid de Zero si lichid curatare) |
Dimensiuni (h x l x L) |
285 x 345 x 280 mm |
Mediu de lucru |
Pentru cea mai buna performanta, plasati aparatul pe o suprafata stabila,
departe de vibratiile excesive si continue. |
Completeaza formularul de cerere oferta pentru a descarca brosura produsului