FoodScan 2 Dairy introduce o noua tehnologie ce are la baza metoda NIR. Cu o rapiditate mai mare de 25 de secunde si cu 3 verificari suplimentare ofera o analiza in detaliu a probei si usureaza mult munca de prepararea a probelor in laborator. FoodScan 2 vine direct din fabricatie cu calibrari ANN ce indeplinesc standardele nationale in vigoare pentru masurarea principalilor parametri de calitate.
FoodScan a reprezentat standardul global mai bine de 10 ani. Acesta a oferit fabricilor de de lactate din intreaga lume cunostintele necesare pentru a imbunatati calitatea si constanta produselor finale, pentru a optimiza procesele de productie si pentru a mentine un avantaj competitiv.
Timp imbunatatit pana la obtinerea rezultatului
FoodScan 2 este un pas major inainte in tehnologia de transmisie NIR. Timpul pana la rezultat este redus cu pana la 60% si cu trei subscan-uri, se masoara o pondere si mai mare din proba, ceea ce va face mai putin dependent de prepararea probei.
Reduceti costul analizei si cresteti eficienta laboratorului
Transferabilitatea excelenta si standardizarea instrumentelor va vor reduce costul analizei de referinta inca din prima zi. Odata cu introducerea masurarii culorii, care poate fi executata in acelasi timp cu analiza compozitionala, se poate obtine o crestere semnificativa a eficientei laboratorului.
Mentineti performanta cu servicii digitale
Monitorizarea performantei analizorului prin FossManager si FossAs-sure asigura precizie si performanta optima, in timp ce software-ul de retea permite backup automat al datelor pentru trasabilitate si integrarea usoara a rezultatelor LIMS.
Tipuri de proba
Branza, unt, produse tartinabile, produse fermentate si produse cu culturi lactice
Parametri
Calibrari ANN globale: grasime, umiditate, proteina, sare, substanta uscata negrasa (calculat) si substanta uscata totala
Calibrari PLS: acizi grasi saturati in branza, pH in produsele fermentate
Alte functionalitati
CIE L * a * b culoare standard
Tehnologie
Tehnologie de transmitere NIR Reflexie pentru masurarea culorii
Caracteristici | Specificatii |
Putere alimentare | 100-240 VAC, 50-60 Hz. |
Putere consumata | Max 110 VA |
Temperatura ambientala | 5-35 ºC (41–95 ºF) pentu FoodScan 2 Pro și FoodScan 2 Lab TS (cu PC integrat) 5-40 ºC (41–104 ºF) pentru FoodScan 2 Lab (fara PC integrat) |
Altitudine | Pana la 2000 m |
Umiditate relativa | <93 % RH |
Cerinte minime PC (pentru PC extern pentru FoodScan 2 Lab) | Procesor Dual core 2.8 GHz 4 GB memorie RAM 2x100 Mbit interfate de retea (1 daca PC-ul nu trebuie conectat la FossManager) Monitor cu rezolutia de 1024 x 768 pixeli 20 GB spatiu disponibil recomandat pe hard disk 1 port USB |
Sistem de operare necesar (pentru PC extern pentru FoodScan 2 Lab | Windows 7 SP1 (64 bit) Enterprise, Professional, Home Premium Windows 10 (64 bit) Pro, Enterprise |
Software | ISIScan Nova |
Interfata | 1 USB si 1 retea pentru FoodScan 2 Pro 2 USB si 1 retea pentru FoodScan 2 Lab TS |
Servicii de retea | FossManager, FossAssure |
Tehnologii | Transmisie NIR, lungimi de unda: 850-1100 nm Reflectie NIR, lungimi de unda 400 – 700 nm Bazat pe Monocromator |
Afișaj | Ecran tactil TFT 10.4’’ FoodScan 2 Pro și FoodScan 2 Lab TS |
Suport cititor coduri de bare | Lab TS HID-POS |
Clasa de protectie | IP 65: FoodScan 2 Pro IP 43: FoodScan 2 Lab TS, FoodScan 2 Lab |
Timp analiza | Aprox. 25 sec. cu 18 probe independente (cupa mare) Aprox. 20 sec. cu 7 probe independente (cupa medie) Aprox. 15 sec. cu 3 probe independente (cupa mica) |
Celula verificare | Inclusa |
Greutate | 31 kg pentru FoodScan 2 Pro 30 kg pentru FoodScan 2 Lab TS 29,5 kg pentru FoodScan 2 Lab |
Dimensiuni (L x l x h) | 52 x 49 x 35 cm (20.8 x 19.6 x 14 inch) |
Spatiu recomandat pe masa de lucru (L x l) | 60 x 70 cm (24 x 28 inches) dacă se operează cu PC integrat pentru FoodScan 2 Pro si FoodScan 2 Lab TS 100 x 70 cm (40 x 28 inches) dacă se operează cu PC extern pentru FoodScan 2 Lab |