FoodScan 2 este un instrument rapid, precis si usor de utilizat pentru analiza tuturor etapelor productiei de peste – de la verificarea materiei prime primite pana la controlul produsului final. Este precalibrat pentru a analiza grasimea, umiditatea, proteinele si sarea, oferind rezultate in doar 25 de secunde.
Masurati culoarea si compozitia intr-o singura analiza
Introducerea unui modul de culoare adauga o noua dimensiune analizei carnii de peste, permitandu-va sa corespundeti preferintelor consumatorilor cu privire la culoarea carnii de peste. Controlul culorii la peste va poate ajuta sa obtineti preturi premium pentru produsul dumneavoastra.
Reduceti costul analizei si cresteti eficienta
Minimizati timpul de asteptare, reduceti pregatirea probelor si evitati costurile externe de laborator. Timpul rapid de obtinere a rezultatelor si capacitatea de a plasa probe neomogene direct in analizor reduce timpul de pregatire a probelor si va permite sa luati decizii documentate la fata locului.
Mentineti performante de top cu serviciile digitale
Monitorizarea performantei analizorului prin FossManager si FossAssure asigura precizie si performanta optime, in timp ce software-ul de retea permite backup automat al datelor pentru trasabilitate si integrarea usoara a rezultatelor LIMS. Standardizarea instrumentelor asigura ca toate instrumentele masoara la fel.
Toti parametrii de pe eticheta de care aveti nevoie printr-o singura analiza.
Cu FoodScan 2 obtineti toate informatiile necesare pentru etichetele de pe ambalajele pentru consumatori.
Puteti obtine rapid informatii despre: energie, carbohidrati, grasimi saturate, sare pe baza sodiu, cenusa, grasime, umiditate, proteina, colagen si sare pe baza de cloruri.
Acest lucru va ofera posibilitatea de a va reduce costurile pentru utilizarea laboratoarelor externe si permite departamentului de asigurare a calitatii sa faca mai multe cu aceleasi resurse.
Noii parametri precum grasimile saturate, carbohidratii si energia asigura conformitatea cu noile reglementari.
Standardizarea loturilor
Software-ul faciliteaza standardizarea manuala a loturilor. Nu este nevoie de calcul manual, deci puteti evita riscul unor erori umane.
Este foarte simplu, tastati volumul dorit si grasimea in % a lotului pe ecranul de pe FoodScan 2 si adaugati informatii despre volumul produs in prezent. Pe baza % de grasime a probei, FoodScan 2 va va informa cu privire la tipul si volumul de materie prima pe care trebuie sa le adaugati. Obtineti lotul care vi l-ati propus.
Calibrari Globale ANN (Artificial Neural Network) preinstalate
Schimbarea este inevitabila. Se schimba materiile prime. Procesele de productie se schimba. Tendintele consumatorilor se schimba si se introduc noi produse.
Inteligenta si robustetea calibrarilor ANN va asigura ca sunteti bine echipat pentru a face fata tuturor situatiilor. Aceste calibrari sunt bazate pe 30.000 seturi de date de referinta.
Calibrarea ANN a FoodScan-ului acopera varietatile de carne cruda, materialele intermediare, cum ar fi amestecurile si materialul de umplutura pentru carnati si o gama larga de produse din carne procesate si conservate.
Masurati culoarea si compozitia probei simultan
Impactul culorii asupra preferintelor consumatorilor a crescut constant in ultimii 10 ani. Culoarea este acum puternic asociata cu calitatea produsului.
Culoarea se masoara cu standardul CIE L * a * b si se masoara in acelasi timp cu compozitia.
Mentineti performante de top cu serviciile digitale
Cu serviciile digitale FOSS, veti obtine o gestionare eficienta a tuturor FoodScan-urilor dvs., indiferent daca aveti una sau mai multe configuratii de analizor pentru backup, monitorizare si actualizare.
Obtineti avantajele unui serviciu rapid, va asigurati un timp de functionare ridicat cu monitorizare proactiva de catre expertii FOSS, faceti copii de rezerva a datelor si documentatiei pentru audituri si sporiti eficienta ajustand calibrarile atunci cand este necesar.
Monitorizarea performantei analizorului prin FossManager si FossAssure asigura precizie si performanta optima, in timp ce software-ul de retea permite backup automat al datelor pentru trasabilitate si integrarea usoara a rezultatelor LIMS.
Unde poti analiza
In laborator, precum si in zona de productie
Tipuri de probe ce pot fi analizate
Peste crud, carne procesata de peste si produse finite din peste
Parametri si functionalitati
Calibrari globale ANN:
Grasimi, umiditate, proteine si sare
Alte calibrari disponibile: pH
Alte functionalitati:
Masurarea culorii (CIE L * a * b culoare standard)
Tehnologie
Tehnologie de transmitanta NIR
Reflectanta pentru masurarea culorii
Aprobare: AOAC
Caracteristica | Specificatii | ||
Alimentare electrica | 100-240 VAC, 50-60 Hz. | ||
Consum de energie | Max 110 VA | ||
Temperatura ambientala | 5-35 ºC (41–95 ºF) pentru FoodScan 2 Pro si FoodScan 2 Lab TS (cu PC integrat) 5-40 ºC (41–104 ºF) pentru FoodScan 2 Lab (fara PC integrat) |
||
Altitudine | Pana la 2000 m | ||
Umiditate relativa | <93 % RH | ||
Cerinte minime PC (Computer extern pentru FoodScan 2 Lab) | Dual core 2.8 GHz 4 GB RAM memorie 2 interfete Ethernet de 100 Mbit (1 daca computerul nu trebuie conectat la FossManager) Afisaj cu rezolutie 1024 x 768 Se recomanda spatiu liber pe disc de 20 GB 1 port USB |
||
Sistem de operare necesar (pentru computer extern pentru FoodScan 2 Lab) | Windows 10 (64 bit) Pro, Enterprise | ||
Software | ISIScan Nova | ||
Interfete | 1 USB si 1 Ethernet ptr. FoodScan 2 Pro 2 USB si 1 Ethernet ptr. FoodScan 2 Lab |
||
Servicii retea | TS FossManager, FossAssure | ||
Tehnologie | Transmisie NIR, lungime de unda 850-1100 nm Reflectie NIR, lungime de unda 400 - 700 nm Bazat pe monocromator |
||
Afisaj | Ecran tactil TFT de 10,4 ”pentru FoodScan 2 Pro si FoodScan 2 | ||
Suport cititor coduri de bare | Lab TS HID-POS | ||
Clasa de protectie | IP 65: FoodScan 2 Pro IP 43: FoodScan 2 Lab TS, FoodScan 2 Lab |
||
Timp de analiza | Aplicatie 25 sec. cu 18 probe independente (cana mare) Aplicatie 20 sec. cu 7 probe independente (cana medie) Aplicatie 15 sec. cu 3 subprobe independente (cana mica) |
||
Celula de verificare | Inclus | ||
Greutate | 31 kg pentru FoodScan 2 Pro 30 kg pentru FoodScan 2 Lab TS 29,5 kg pentru FoodScan 2 Lab |
||
Dimensiuni (L x l x h) | 52 x 49 x 35 cm (20.8 x 19.6 x 14 inch) | ||
Spatiu recomandat pe masa de lucru (L x l) | 60 x 70 cm (24 x 28 toli) daca este utilizat cu un computer incorporat pentru FoodScan 2 Pro si FoodScan |