MeatMaster II C este versiunea analizorului cu raze X MeatMaster II, special conceput pentru analiza carnii in cutie si a bucatilor mari de carne.
Performanta de top
Tehnologia cu raze X asigura scanarea 100% a intregii cantitati de carne care trece prin MeatMaster II. Designul flexibil permite scanarea tuturor tipurilor de carne cruda aflate in cutii de carton, cutii de plastic sau vrac pe banda transportoare.
Integrare usoara si design creat pentru a fi usor de curatat
MeatMaster II C este special conceput pentru o integrare usoara in mediul de productie a carnii cu caracteristici inovatoare care asigura operatiuni zilnice convenabile. Precalibrarea asigura o pornire usoara, in timp ce componentele sale usor de curatat si suportul special de curatare asigura standard inalte de igiena
MeatMaster II C asigura performante ridicate
MeatMaster II C dispune de activare inteligenta, oferindu-va posibilitatea de a primi suport de la distanta din partea unui tehnician de service FOSS. Primiti notificari zilnice daca trebuie ajustat ceva si rapoarte periodice pentru a va tine la curent cu performanta si acuratetea instrumentului.
Unde poti analiza
Controlul procesului in linie in fabrica de carne.
Ce poti analiza
Orice tip de carne cruda, refrigerata si congelata, carne ambalata sau vrac, bucati individuale, cu sau fara oase.
Parametri
Grasime, greutate, detectarea obiectelor straine (metal, os), masurarea pieptului de porc
Timp de analiza
In timp real
Principiu
Raze X
Alte versiuni ale intrumentului:
– MeatMaster II: pentru toate tipurile de produse
– MeatMaster II AG: pentru amplasare dupa tocator (carne tocata)
Caracteristici tehnice | |
Produse analizate | Carne cruda, proaspata sau congelata |
Parametri masurati | Grasime, greutate si detectare obiecte straine |
Aplicatii pentru carne | Asezata in tavi din plastic (fara PVC) sau cutii, direct pe transportor |
Interval de masurare | 2-85% grasime |
Temperatura produsului | −20 la 35°C |
Prezentarea produsului | Inaltimea medie a carnii: intre 5 si 20 cm. Latimea max. a carnii la cutie / carne vrac pe transportor: 57 cm. Distanta min. intre tavi si cutii: 5 cm. |
Capacitate maxima | Aproximativ. 50 tone / ora in functie de aplicatie |
Dimensiuni (h x L x l) 1) Lungimea la versiunea MeatMaster II C |
2.37 x 2.50/1.581 x 1.22 m (94,8 x 100/601 x 48,8 inch) si necesita (L x l): 2.50/1.581 x 2,20 m (100/601 x 88,8 inch) |
Conditii ambientale | ||
Temperatura | Temperatura ambientala 2-15 °C (max dT/dt 3 °C/3h) (35-59 °F) (max dT/dt 5.5 °F/3h) |
|
Umiditate | Umiditate ambientala: 5‐95 % RH |
Necesar pentru instrument | |
Alimentare electrica | Alimentare electrica: 230 VAC ±10 %, 50‐60 Hz Consum curent: Max 1200 VA |
Alimentare cu apa | Calitate Apa potabila, temperatura 8-15 ° C (46-59 ° F), presiune maxima 10 bari (140 psi) Consum de apa: Maxim 60 l / h (16 U.S.gal / h) Necesitate de racire: 450 W Poate fi luata in considerare configurarea locala a recircularii apei |
Aer presurizat | Necesitate aer: aer curat uscat la minimum 2 bar (28 psi) Debit: Aproximativ 15 l / minut Punct de roua: mai mic decat temperatura in locatia MeatMaster II |
Colectare de deseuri | Scurgere pentru apa |
Raze X | ||
Sursa Raze X | Operat la 140 KV si 3 mA | |
Emisie Raze X | MeatMaster este protejat la <1 µSv / ora la o distanta de 10 cm si <2 µSv / ora la o distanta de 5 cm | |
Dozajul de Raze X primit de carne | < 0.000005 Gy (Grey) |
Management Instrument | |
Software de retea | FossManager Pro |