MeatScan ofera precizie de varf pentru analiza grasimii si este ideal pentru fabricile de carne care doresc sa asigure produse de calitate constant.
Performanta de top
MeatScan este pre-calibrat cu o calibrare ANN puternica care asigura o precizie ridicata pentru toate tipurile de produse din carne. Datorita metodei de transmisie NIR în care lumina este transmisa prin proba, MeatScan ofera o precizie ridicata, chiar si pentru probe de carne neomogene.
Usor de utilizat si cost redus
Evitati lucrarile costisitoare de calibrare si consumabilele cu aceasta solutie plug and play care asigura un cost redus de exploatare. Greutatea redusa (12 kg) faciliteaza deplasarea si utilizarea în întreaga fabrica.
Control complet prin supravegherea instrumentului
Cu FossManager puteti configura, gestiona si monitoriza reteaua de instrumente dintr-un singur loc central. Cu instrumentele standardizate stiti ca toate MeatScan-urile masoara întotdeauna exact la fel.
Unde poti analiza
In laborator, precum si in zona de productie
Ce poti analiza
Orice tip de proba de carne tocata sau omogenizata.
Parametrii
Grasime si umiditate
Tehnologie
Tehnologie de transmitanta NIR
Aprobari
Calibrarea MeatScan se bazeaza pe calibrarea FoodScan aprobata de AOAC.
Specificatii Tehnice | |
Timp de analiza | 45 de secunde pentru 15 sub-probe |
Autotestare | Aproximativ 10 minute la temperatura camerei |
Greutatea probei | 200 g |
Mod de masurare | Transmitere |
Gama lungimii de unda | 850 - 1050 nm |
Detector | Matrice liniara de siliciu |
IP Class | 42 |
Conectare la retea | FossManager |
Cerinte de instalare | |
Alimentare electrica | 100-240 V AC, 100 VA *), 50-60 Hz, Clasa 1, cu impamantare |
Temperatura ambientala | 5-35ºC |
Temperatura de depozitare | -20 ºC la 70 ºC |
Umiditate ambientala | < 93% RH, ciclic pana la 100% RH |
Greutate | 11.4 kg |
Dimensiuni (L × l× h) | 230 x 390 x 420 mm |
Mediu de lucru | Stationar, industrie usoara |